Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Disclaimer

DISCLAIMER

Penafian untuk suaradungun.net

Dengan menggunakan maklumat di suaradungun.net, anda telah memahami dan menyetujui semua ketentuan. 

Semua maklumat di blog suaradungun.net adalah untuk maklumat sahaja dan ditulis dengan jujur. Suaradungun.net tidak bertanggungjawab terhadap kelengkapan dan ketepatan maklumat. 

Akibat dari tindakan anda berdasarkan maklumat di suaradungun.net adalah bukan tanggungjawab suaradungun.net

Di blog ini terdapat pautan ke laman web lain. Walaupun suaradungun.net telah berusaha memasukkan pautan ke laman web yang paling dipercayai di bidangnya, kandungannya berada di bawah kawalan pemilik laman web. 

Maklumat boleh berubah sebelum suaradungun.net dapat mengubah atau menghapusnya. Oleh itu, suaradungun.net akan segera mengganti atau membuang sebarang maklumat atau pautan yang terbukti salah. 

Bantuan anda dalam bentuk komen atau e-mel akan diterima. Anda juga harus ingat bahawa laman blog ini juga mempunyai syarat perkhidmatan (TOE) dan dasar privasi mereka sendiri. 

Kami mengesyorkan agar anda membaca dokumen berkaitan di laman blog sebelum memuat naik maklumat. 

Ulasan / Komen
Suaradungun.net tidak bertanggungjawab di atas sebarang komen yang berunsur perkauman dan sebagainya tetapi segala komen yang negatif akan dinyahhapuskan dengan kadar segera (sekiranya ada).

Komen
Suaradungun.net berhak untuk memadam atau tidak menerbitkan mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini tanpa notis untuk:

1. Komen yang disifatkan sebagai Spam/Iklan atau mencurigakan
2. Komen yang tidak senonoh/lucah/menghina/menggunakan kata-kata kesat
3. Komen yang dianggap menyinggung atau menyentuh sensitiviti mana-mana pihak (misalnya yang berunsur perkauman/politik)

Salam, 
Suaradungun.net

Catat Ulasan for "Disclaimer"